СТАБИЛ ИНЖЕНЕРИНГ
продуктова идентификация и инспекция

„Ако работите само за пари, никога няма да успеете,
но ако обичате работата си и винаги поставяте
клиента на първо място, успехът ви е гарантиран.“
Рей Крок

Новини

Дни на отворените врати 2018 г.

На 26.09, 27.09 и 28.09 „Стабил инженеринг ПАИ“ проведе Дни на отворените врати в обновената си база в град Пловдив. Поканени бяха клиенти и партньори на фирмата от цялата страна. Идеята на организаторите бе гостите да имат възможност да разгледат отблизо новата производствена сграда, да видят разширените шоурум и складови помещения.

„Стабил инженеринг ПАИ“ се гордее с новата си производствена база, която бе акцентът на събитието. Интересното там е, че има обособени четири различни помещения със специфично предназначение: комфортен офис, сервизна част, зона за окабеляване, сглобяване и тестване на машини и съоръжения, място за заваръчни и шлосерни дейности.

„Стабил инженеринг ПАИ“ благодари на всички, които успяха да присъстват на Дни на отворените врати – събитието, с което фирмата символично отбелязва крачка напред в развитието си.


EN ISO 9001:2015
Сертификат рег. № 44 100 134301
Доклад от одит № 3597 0127

През март 2017 г. „Стабил инженеринг — продуктова идентификация и инспекция“ премина към най–новата версия на стандарта EN ISO 9001:2015. Сертификатът на системата за управление удостоверява, че в съответствие с процедурите на немския сертифициращ орган TUV NORD CERT компанията ни прилага система за управление в областта на доставката на индустриални принтери, металдетектори и друго оборудване за продуктова идентификация и инспекция, както и консумативи и сервиз за тях.

Събития


Ден на кариерата 2018

На 25 октомври 2018 г. за десета поредна година във филиал Пловдив на Технически университет – София се проведе „Ден на кариерата“. На щанда на „Стабил инженеринг ПАИ“ студенти научиха повече относно активните стажантските програми и възможностите за развитие и реализация в фирмата.


Дни на етикетиращи системи HERMA 2018 г.

От 26 март в продължение на четири дни „Стабил инженеринг ПАИ“  проведе своеобразно мини изложение с акцент етикетиращите системи на световния лидер Herma. Присъстващите имаха възможност да се запознаят с техническите възможности на комбинираната машина за двустранно и wrap-around етикетиране Herma 362Е, която включва също и контрол на етикета със станция за автоматично отхвърляне.

Тази технология е със специфично приложение съобразено, с високоскоростни производства в секторите козметика, битовата химия и фармация. Едни от най-големите български производители в тези отрасли уважиха събитието, като за всяка от фирмите се проведе индивидуална демонстрация с мостри на техни продукти. Всички бяха впечатлени от прецизността на залепяне, лесната настройка и функционалния дизайн на представената етикетираща система.Стажове  2018

На 18 април в сградата на пловдивския филиал на Технически университет София за седма поредна година се проведе форума „Стажове“. На него взеха участие водещи компании от различни браншове, като представиха своите стажантски програми и свободни позиции.  На щанда на „Стабил инженеринг ПАИ“ студентите имаха възможност да се срещнат с представители на фирмата, с които обсъждаха възможностите за провеждане на стаж и кариерно развитие.


Кариерен бизнес форум 2018

За първа година „Стабил инженеринг ПАИ“  стана част от Кариерен бизнес форум, който се проведе на 22 февруари в палата 7 на Международен панаир Пловдив. Ученици и студенти от учебните заведения, подготвящи специалисти в областта на хранително-вкусова промишленост, дойдоха, за да се срещнат с представители на едни от най-големите български компании (Кока-Кола ХБК България, „Престиж 96“ АД, „Белла България“ АД, Монделийз България продакшън, „Пилко“ АД и други). Траяна Стоева и Роза Видолова запознаха участниците с дейността на „Стабил инженеринг ПАИ“ и с възможностите за кариерна реализация във фирмата.


Тиймбилдинг 2017
Тази година тиймбилдингът на „Стабил инженеринг“ се проведе в Пирин планина. От 10 до 12 март екипът кара моторни шейни и се качи на 2200 m височина.


 

fit-2016

FIT | Форум за индустриални технологии
Изданието на събитието през 2016 г. беше под надслов „Ново двайсет“

От 19 до 21 октомври 2016 г. в х–л „Рила“, Боровец, Стабил инженеринг проведе четвъртото поред издание на Форума за индустриални технологии. Програмата през трите дни включваше 10 презентации, 5 дискусии с участието на специалисти от Великобритания, Германия и Франция и демонстрации на съвременните решения и новите тенденции в сферата на идентификацията, инспекцията и етикетирането на единични продукти и групови опаковки.

FIT | Форум за индустриални технологии


Стабил инженеринг - официален представител на Garvens за България

GARVENS официално в България
Световният лидер в системите за динамичен контрол на теглото GARVENS избра за свой търговски представител за България „Стабил инженеринг“

Защо е важен динамичният контрол на теглото?
•  Работи едновременно с металдетектор и в синхрон с пълначните машини
•  Намалява бракуваната продукция и спестява разходи за труд и персонал
•  Подобрява технологичния процес и ефективността
•  Спестява от глоби за неспазване на регулациите
•  Грижи се за добрия имидж на търговската марка
•  Увеличава печалбата като пести материали


Стабил инженеринг - генерален спонсор на IFS събития в България през 2016 г.

Генерален спонсор на събитията на IFS в България

През 2016 г. в календара на IFS (International Featured Standard) фигурираха семинари в четири големи града в България — Пловдив, Варна, Велико Търново и Благоевград, — както и конференция с кръгла маса в София. Като доставчик на цялостни системи за продуктова инспекция, „Стабил инженеринг“ беше основен партньор и участник на всички тези събития.


Тиймбилдинг на Стабил инженеринг, 2016 г.

Тиймбилдинг 2016
От 22 до 24 април 2016 г. „Стабил инженеринг“ проведе тиймбилдинг с рафтинг по река Струма, посещение на Рилския манастир и Стобските пирамиди.

История и цели


DSC05257

„Преди 20 години една високотехнологична компания за индустриални принтери потърси своя партньор в България. Тогава за нас това беше възможност да реализираме техническия си потенциал, внедрявайки иновативни технологии за кодиране в родните производства на храни, напитки и козметични продукти.

През следващите няколко години успяхме да наложим името си на партньор, който освен с високото качество на предлаганите продукти се отличава и с отговорното отношение към своите клиенти. За да бъдем близо до тях, ние създадохме сервизна и търговска мрежа в цялата страна. Целта ни е да осигуряваме реакция в рамките на няколко часа до всяко производство в България.

През всички тези години сме се стремили да бъдем полезни, успешни и да защитаваме доброто си име, извоювано с много труд, коректност и професионализъм. Високата оценка, която клиентите ни дават за нашата работа, ни прави уверени в принципите, от които се водим. Тази оценка се потвърждава и от нашите основни партньори и доставчици.

През 2009 г., след сливането на две от водещите световни фирми в областта на кодирането, именно СТАБИЛ ИНЖЕНЕРИНГ бе избрана да продължи да представлява вече обединената Markem–Imaje. Този факт затвърди нашите позиции на българския пазар и ни превърна в основен фактор в продуктовата идентификация.

Съвсем логично потърсихме разгръщане на потенциала си. Нарастващите нужди на нашите клиенти ни насочиха към област, която и днес ни провокира със своите предизвикателства и сложни технически решения — продуктовата инспекция. При търсенето на партньор в тази сфера, нито за миг не направихме компромис с авторитета и инженеринговия опит на компаниите, които предлагат своите решения. Ето защо Mettler Toledo беше логичният избор за нас.

Както и Markem–Imaje в кодирането, искахме зад нас да стои световен лидер, безспорният номер едно, предпочитаният доставчик на най–големите производители. Отново благодарение на безупречната си репутация като лоялен дългогодишен представител на лидера в кодирането Markem–Imaje, Mettler Toledo ни довериха дистрибуцията на Safeline — най–голямата фирма за производство на металдетектори и X–ray (рентгенови) системи за сканиране на замърсители, а няколко години по–късно ни прехвърлиха и продуктовите гами на Garvens (динамичен контрол на теглото), PCE (сериализация във фармацията) и CI Vision (визуална инспекция). Така към днешна дата СТАБИЛ ИНЖЕНЕРИНГ предлага цялата дивизия „Продуктова инспекция“ на Mettler Toledo.

Днес, научили уроците на миналото и насочили поглед в бъдещето, водени от все същите принципи и мотиви, ние навлизаме в нови области на индустриалния инженеринг: етикетиране, баркод технологии и други. Изискванията на съвременните производства са все по–големи, решенията — все по–предизвикателни, но благодарение на високата квалификация на нашите специалисти, сертифицираната система за управление на качеството и мотивирания екип, ние уверено вървим напред с устойчиви темпове на развитие по път, който сами проправяме за тези, които идват след нас.“

Нашият екип

инж. Станислав СТОЯНОВ
Управител


Проекти

Димо Сербезов, Стабил инженеринг
инж. Димо СЕРБЕЗОВ

Мениджър Проекти


инж. Георги ЧОПАРИНОВ
Продуктов Мениджър


инж. Пламен МИНЧЕВ
Продуктов Мениджър

Димитър Гръблев, Стабил инженеринг
инж. Димитър ГРЪБЛЕВ
Инженер Проекти

Боян Гаргов, Стабил инженеринг
инж. Боян ГАРГОВ
Инженер – конструктор


инж. Георги ЛЯТЕВ
Инженер – конструктор

Димитър Стремски, Стабил инженеринг
инж. Димитър СТРЕМСКИ

Инженер Проекти

Сервизна база и производство

Захари Киримов, Стабил инженеринг
Захари КИРИМОВ

Ръководител Сервизна база

Никола Борисов, Стабил инженеринг
Никола БОРИСОВ

Техник
Сервизна база

Димитър Аргиров, Стабил инженеринг
инж. Димитър АРГИРОВ
Техник Сервизна база


Ивайло АРАБСКИ
Техник Сервизна база


Петър ГАРГОВ

Ръководител Производство


Атанас ДОБРЕВ

Шлосер


Радослав СПАСОВ

Заварчик


Осман ХАДЖИВЕЛИЕВ
Снабдител

Техническа поддръжка

Калоян Калоянов, Стабил инженеринг
инж. Калоян КАЛОЯНОВ

Ръководител техническа поддръжка


инж. Иван КЮЧУКОВ
Сервизен техник


инж. Александър АЛЕКСАНДРОВ

Сервизен техник


инж. Георги ИВАНОВ
Сервизен техник

Момчил Маринов, Стабил инженеринг
инж. Момчил МАРИНОВ

Сервизен техник


инж. Светослав ДИМОВ

Сервизен техник

Администрация

Диана Зехтинска, Стабил инженеринг
Диана ЗЕХТИНСКА

Началник склад

Десислава Зехтинска, Стабил инженеринг
Десислава ЗЕХТИНСКА

Ръководител клиентски център


инж. Мария ЛОВДЖИЕВА
Технически сътрудник

Златимила Анастасова, Стабил инженеринг
Златимила АНАСТАСОВА
Логистика

Деница Цветкова, Стабил инженеринг
Деница ЦВЕТКОВА
Логистика

Евелина ДЕСЕВА
Евелина ДЕСЕВА
Логистика

Търговски отдел


Васил ГЕОРГИЕВ
Мениджър директни продажби


инж. Радостина КУЗМАНОВА
Търговски представител
Източна България


Александрина БОЖАНОВА
Мениджър Маркетинг и продажби


Стойна ПЕШЛОВА
Специалист Маркетинг и продажби


Николай ВАСИЛЕВ
Специалист Маркетинг и продажби


Ивелина ПЕЙКОВА
Специалист Маркетинг и продажби

 

 

 

Реализирани проекти

“Стабил инженеринг — продуктова идентификация и инспекция“ поддържа над 1000 машина и цялостни решения, инсталирани от нашите инженери в предприятия на едни от най–известните местни и световни производители от всички отрасли на индустрията. Следват някои от реализираните проекти при наши клиенти с кратко описание, референции и видео.
* Всички използвани лога и търговски марки са собственост на техните притежатели.


KitKat_Logo

„Нестле България“ АД с лазер Markem–Imaje и металдетектори Mettler Toledo

„Нестле“ се доверява на Mettler Toledo за металдетекцията на своите продукти. Наред с иновативната лазерна технология на Markem–Imaje за маркиране и кодиране на продуктови опаковки, шоколадовата фабрика на световния гигант в България разполага и с няколко металдетектора METTLER TOLEDO  SafeLine.


danone-printer

„Данон Сердика“ АД маркира с принтери  Markem–Imaje

„Стабил инженеринг“ е дългогодишен партньор на „Данон Сердика“ АД, град София. Добрите ни бизнес отношения продължават и след прехвърлянето на производствените мощности на Schreiber Foods през 2013 г.

Надписване на срок на годност и партида в млекопреработвателната промишленост


profilink_printer

„Профилинк“ ООД надписва своите профили с принтери Markem–Imaje

Един от най–големите производители на PVC профили в Европа, „Профилинк“, е партньор на „Стабил инженеринг“ от създаването си. Мастиленоструйните принтери на Markem–Imaje, доставени и обслужвани от нас, работят на производствените линии там денонощно.

Маркиране на PVC профили с мастиленоструйни принтери


KFM-Logo

„Карол–Фернандес Мийт“ АД маркира с принтери от „Стабил инженеринг“

Опаковките на висококачествените месни продукти на КФМ се маркират с термотрансферни принтери на Markem–Imaje, интегрирани и поддържани от „Стабил инженеринг“.

Маркиране на опаковки на месо и месни продукти


gorna_bania_printer

„Бутилираща компания Горна баня“ АД

Милионите бутилки с добре познатата на всички минерална вода „Горна баня“ се маркират с мастиленоструйни принтери на Markem–Imaje, инсталирани и поддържани от официалния представител на марката — „Стабил инженеринг“.

Референции Стабил инженеринг


boni_logo_new

„Месокомбинат Ловеч“ АД с маркиране и металдетекция от нас

Като едно от 9–те най–модерни предприятия в Европа, за продуктовата си идентификация „Месокомбинат Ловеч“ се доверява на мастиленоструйните и термотрансферните принтери на Markem–Imaje, а за металдетекцията избра SafeLine на световния лидер в областта METTLER TOLEDO — индустриални машини, доставяни, инсталирани и поддържани от „Стабил инженеринг“.

Референция Стабил инженеринг   Маркиране на етикети с термотрансферен принтер


zobele_printer

„Дзобеле България“ ЕООД с 37 наши машини , 12 от които на METTLER TOLEDO

Освен множеството индустриални принтери за продуктова идентификация на Markem–Imaje, „Стабил инженеринг“ поддържа в завода на „Дзобеле“ 12 везни за динамичен контрол на теглото Garvens на световния лидер METTLER TOLEDO.

Референция за Стабил инженеринг


„Интерион“ ЕООД с последно поколение принтери на Markem-Imaje

Шоколадовите кремове с марката NuCrema се маркират с индустриални принтери от „Стабил инженеринг“. За нуждите на това високоскоростно производство нашите специалисти монтираха мастиленоструен кодер от висок клас.

Референция за Стабил инженеринг


logo_domain-menada

Инженеринг и маркиране на картонени опаковки с вино „Менада“

Маркиране на картонени опаковки във винарската индустрия с мастиленоструен принтер модел 9018 на  Markem–Imaje.

Маркиране на картонена кутия със срок на годност и партиден номер


Teklas

Индустриални принтери Markem–Imaje в „Теклас България“ ЕАД

Цветни мастиленоструйни принтери на Markem–Imaje, монтирани и поддържани от официалния представител за страната „Стабил инженеринг — продуктова идентификация и инспекция“, маркират след екструзия маркучи и гумени уплътнения, произведени от „Теклас“.

Маркиране на маркучи след екструзия


logo-elit-nuts

Ядки „Елит“ с продуктова идентификация и инженеринг от нас 

За нуждите от маркиране на непрекъснато увеличаващия се капацитет на своето производство „Елит–П“ ЕООД разчита на принтерите Markem–Imaje, инсталирани и поддържани от официалния представител на марката — „Стабил инженеринг“.

Референции Стабил инженеринг


sadina_logo

„Садина Плант“ ООД с 4 X-ray системи за инспекция на METTLER TOLEDO 

Един от най–големите производители и износители на белен слънчоглед в България закупи 4 рентгена SafeLine на световния лидер Mettler Toledo за инспектиране на своите продукти. Оборудването беше доставено и монтирано от „Стабил инженеринг“ — официален представител на марката.

Референции Стабил инженеринг


продуктова идентификация и инспекция